Kino4ua.com
HD 720p
R

Ділова жінка

Рік:
Ор. назва:
Working Girl
Країна:
США
Режисер:
Майк Ніколс
Тривалість:
01:53:31
Переклад:
Українська мова Багатоголосий, Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Тесс МакГілл амбітна та розумна, вона впевнена, що давно «переросла» свою нинішню посаду. Але мрії не поспішають здійснюватися: Тесс вже виповнилося тридцять років. Героїня працює секретарем на Стейтен Айленді, її боса анітрохи не цікавить наявність у дівчини диплома бакалавра, зате втрутитися в особисте життя своїх співробітників для нього – якось плюнути. Одного разу він змушує бідолаху погодитися на побачення з Бобом Спеком, який працює в тому самому будинку. За Бобом давно закріпилася слава місцевого донжуана, і він підтверджує її, розв'язно приголомшуючи за дівчиною. Ображена Тесс дає чоловікові відсіч, що призводить до скандалу. Після цього випадку МакГілл переводять до іншого відділу – до нової начальниці Кетрін Паркер. Вона здається Тессом ідеальним начальником: жінка ввічлива з новою помічницею, щиро переживає за її кар'єрний зріст і з радістю готова вислухати будь-яку ідею дівчини. Та ділиться з Паркер своїми міркуваннями: великий клієнт – компанія «Траск», з якою співпрацює їхня фірма, – збирається вкласти гроші в телебачення, але у Тесс є інші думки щодо цього. Втім, Кетрін не знаходить ідею секретаря, що стоїть і незабаром вирушає у відпустку на гірськолижний курорт. Ось тільки повертатись назад начальниця не поспішає: під час чергового лижного заїзду вона зламала ногу і тепер змушена затриматись у Європі. У її відсутність Тесс робить несподіване відкриття: насправді начальниці сподобалася запропонована ідея, і хитромудра жінка вирішила привласнити її собі, уклавши з «Траску» багатомільйонний контракт. Розгнівана героїня вирушає додому, але там на неї чекає новий удар долі: МакГілл застає свого коханця в обіймах іншої жінки. Остаточно розчарувавшись у житті, героїня мелодрами «Ділова жінка» наважується на відчайдушний крок. Змінивши зачіску та запозичивши костюми своєї начальниці, вона призначає зустріч менеджеру «Траск» – Джеку Трейнеру. Тесс сподівається просунути свою пропозицію, але випадковий збіг обставин плутає їй усі карти. ©Kino4ua Ділова жінка 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?