Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Знедолені

Рік:
Ор. назва:
Les Miserables
Країна:
Велика Британія, Німеччина, США
Режисер:
Біллі Огест
Тривалість:
02:13:57
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, субтитри
Переклад:
Російською - Оргінал
Ця історія, яка бере за душу, в ній можна відчути неперевершену атмосферу похмурих вулиць Парижа ХІХ століття. Знедоленими можуть стати як жебраки, і королі, як порожні марнотратники життя, і видатні особистості. Після двадцяти років каторжного життя Жан Вальжан втікає на волю. Він часто відчуває порожнечу в душі та намагається стати потрібним людям, які вважають його покидьком. Адже дуже страшно жити із почуттям асоціального ставлення до себе. Головною подією у житті Жана Вальжана стала зустріч із єпископом Міріелем, який зміг розпізнати у колишньому каторжнику людину. Для інспектора поліції Жавера стає справою життя спіймати Жана Вальжана і відправити назад на каторгу. Але Вальжан не так просто зламати. Він готовий показати людям, що чогось варте. Тепер на карту поставлено благополуччя не лише його самого, а й життя беззахисної молодої жінки Фантини, яка віддає себе в жертву заради доньки Козетти. ©Kino4ua Знедолені 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?