Kino4ua.com
HD 720p
R

В ім’я батька

Рік:
Ор. назва:
In the Name of the Father
Країна:
Ірландія, Велика Британія
Режисер:
Джим Шерідан
Тривалість:
02:12:52
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
В основу сюжету лягло гучне судове провадження у справі «Гілфордської четвірки». Чотири абсолютно звичайні люди були звинувачені в організації терористичних актів і вбивстві британського військового. Це історія про те, як люди опиняються не на той час не там. Вони були миролюбними ірландцями, тоді як інші їхні співвітчизники люто бунтували. Внаслідок упередженого ставлення до них англійців, вони потрапляють за ґрати на тривалий термін. Двоє з чоловіків – батько та син – потрапляють в одну камеру і неодноразово стають свідками тортур та принижень один одного. Допомогти ув'язненим намагається знаменитий адвокат, упевнений у невинності засуджених ірландців. Справа набуває скандального обігу, і незабаром світової громадськості стає відомо про трагічну помилку британської системи правосуддя. ©Kino4ua В ім’я батька 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?