Kino4ua.com
HD 720p
R

Прогресивна панянка. Беніо — 17-річна квіточка. Фільм 1

Рік:
Ор. назва:
Haikara-san ga Tooru Movie 1: Benio, Hana no 17-sai
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Фурухаші Кадзухіро
Тривалість:
01:36:49
Переклад:
Українська мова Клан Кайзоку | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Ханамура Беніо - 17-річна дівчина, яка хоче йти в ногу з часом. Вона виступає проти старого звичаю договірних шлюбів і хоче сама обрати собі професію і коханого. Разом зі своєю подругою Тамакі, вона читає періодику з прогресивними поглядами і займається кендо, лазить по деревах і не дотримується етикету. Але раптом її мрії переривають новиною, що вона має вийти заміж за чоловіка, якого не кохає, і цей шлюб був передбачений ще в мить її народження. Усіма силами вона намагається чинити цьому опір, а потім диверсію, щоб її вигнали з дому нареченого. Та все ж чи настільки їй нелюбий її майбутній чоловік? ©Kino4ua Прогресивна панянка. Беніо — 17-річна квіточка. Фільм 1 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?