Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ерін Брокович

Рік:
Ор. назва:
Erin Brockovich
Країна:
США
Режисер:
Стівен Содерберг
Тривалість:
02:11:11
Переклад:
Українська мова Двоголосий, Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Провівши довгі місяці марних пошуках роботи, Ерін нарешті отримує місце в одній з адвокатських контор. Там вона почала розглядати справу про велику корпорацію, діяльність якої призвела до масового поширення онкологічних захворювань із летальним результатом. Засновники цієї компанії добре продумали всі деталі, щоби приховати наслідки роботи свого підприємства. Ерін доведеться поодинці кинути їм виклик.
Незважаючи на енергійність та наполегливість, усіх потенційних роботодавців відштовхувало відсутність у Ерін освіти. Тому пошуки роботи перетворилися на тривалий марафон, що складається виключно з поразок. Проте щастя зустрілося на шляху Ерін, і вона з радістю приступила до своїх обов'язків, навіть не підозрюючи, наскільки значну роль відіграє в долі сотень ошуканих людей.
Ерін Брокович — біографічна драма, сюжет якої ґрунтується на достовірній історії. ©Kino4ua Ерін Брокович 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?