Kino4ua.com
480p
PG-13

Лос-Анджелеська історія

Рік:
Ор. назва:
L.A. Story
Країна:
США
Режисер:
Мік Джексон
Тривалість:
01:31:22
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Лос-Анджелес - мегаполіс, заповнений шаленими ритмами, людською суєтою, роботою та нескінченними клопотами. Люди настільки адаптувалися до швидкісного темпу, що за всією цією буденною рутиною забули про найменші радощі, розучилися відпочивати в повній гармонії з собою, а найголовніше - любити. Натяки на наявність ніжних почуттів посилають не люди, у яких немає на це ні сил, ні часу, а табло, що світиться, з біжучим рекламним рядком.
Подібна божевільна атмосфера викликає у головного героя цинізм та депресію. Ведучий прогнозу погоди, мріючи ізолюватися від міського пафосу та мішури, намагається заглушити свої думки неадекватної Труди, яка потрібна йому просто для того, щоб не вибиватися з натовпу і не славитися холостяком. Але якось він зустрічає англійську журналістку Сару, після чого його ставлення до життя кардинально змінюється. Проте, не маючи досвіду у справжніх щирих почуттях, Харріс Телемахер губиться, не знаючи, як завоювати красуню. Крім того, його шлях на щастя ускладнює той факт, що дівчина зустрічається з колегою Роландом, а самого синоптика постійно переслідує не лише ревнива подружка. ©Kino4ua Лос-Анджелеська історія 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?