Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Єлизавета

Рік:
Ор. назва:
Elizabeth
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Шекхар Капур
Тривалість:
02:03:33
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Фільм-драма, присвячена життю англійської королеви Єлизавети I. Режисером картини виступив Шекхар Капур, виходець з Індії. Сюжет охоплює період життя Єлизавети, що передбачає початок її правління, а також ранні роки царювання. Кейт Бланшетт була номінована на найкращу актрису. Хоч картина і знята з деякими історичними неточностями, це ніяк не може скасовувати її переваг, як художнього твору. Дія відбувається у Англійському королівстві у середині 16 століття. Ні для кого не секрет, що Єлизавета I є однією з найбільших правительок Англії. Прославилася вона завдяки своїм неординарним рішенням та заходам, які зрештою привели країну до успіху. Завдяки цій картині ви можете поринути у світ англійської розкоші, палацових таємниць та інтриг, які незмінно супроводжували життя королівських осіб. ©Kino4ua Єлизавета 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?