Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Останній з могікан [Режисерська версія]

Рік:
Ор. назва:
The Last of the Mohicans
Країна:
США
Режисер:
Майкл Манн
Тривалість:
01:54:33
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
1757, троє мисливців з індіанського племені могікан, допомагають бігти дочкам полковника Манро в англійський форт. Два сини Соколине Око, Ункас та їхній батько Чунгачгук проводять через непривітні північні ліси Кору та Алісу Манро. Небагатослівні, але хоробри чоловіки захищають беззахисних панянок від ворожих воїнів племені гуронів. Їхня подорож у форт буде довгою, втомливою та небезпечною, але за час проведений у дорозі герої фільму Останній з могікан сильно зблизиться, а між Соколиним Оком та Корою спалахнуть справжні сильні почуття. Витончена, розумна, красива та благородна Кора відкине пропозицію англійського офіцера, заради справжнього мисливця без титулу та звання. ©Kino4ua Останній з могікан [Режисерська версія] 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?