Kino4ua.com
HD 720p
R

Боксер

Рік:
Ор. назва:
The Boxer
Країна:
Ірландія, США
Режисер:
Джим Шерідан
Тривалість:
01:53:36
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Денні Флінн, колишній боксер, відбув належний термін ув'язнення в далекій в'язниці, але після виходу на волю, він не бажає помститися будь-кому. У голові у Денні присутня лише одна думка – повернутися до рідного Белфаста і почати нове, доброчесне життя. Головний герой пам'ятає, що вдома в нього залишилася дівчина Меггі, яка обіцяла на нього чекати, але, як це часто буває, колишня пасія вже давно знайшла собі нового кавалера. Більше того, у Меггі вже є власна дитина, яку вона вирощує сама, т.к. його тато виявився черговим виродком, який загримів у в'язницю.
Що залишається робити Денні? Він просто хоче відбудувати стару залу і, разом із давнім приятелем-тренером почне навчати місцевих хлопчаків. Хлопець колись поплатився своєю долею через надмірне захоплення вулицею, тож для себе він чітко вирішив – треба постаратися захистити підростаюче покоління від згубного впливу нещасного міста. ©Kino4ua Боксер 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?