Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Енергодівча з паралельного світу

Рік:
Ор. назва:
Rumble Garanndoll / Gyakuten Sekai no Denchi Shoujo
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Андо Масаомі
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Сlan Kaizoku | Багатоголосий закадровий
Події аніме переносять нас у дві тисячі дев'ятнадцятий рік. Зовсім небагато часу залишилося до переходу Японії в нову епоху, проте несподівано в небі відбувається загадковий розлом, який відкриває брами в потойбіччя. Японія в результаті опиняється на прикордонні, де, здавалося б, колишнє життя продовжує текти, але в той же час інший світ дається взнаки. Тим часом розгортається війна між світами, де кожен із представників армії намагається зробити все можливе, щоб узяти під свій контроль нові території. Для Японії нова епоха Рейва так і не настала... чи ще не все втрачено? ©Kino4ua Енергодівча з паралельного світу 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?