Kino4ua.com
DVDRip
PG-13

Розлучення та семеро дітей

Рік:
Ор. назва:
Operation Splitsville
Країна:
США
Режисер:
Лін Гемрік
Тривалість:
01:27:43
Переклад:
Очікується
Фільм Розлучення та семеро дітей — комедія, що вирішує жартівливим способом складні життєві ситуації. Кінострічка побачила світ у 1999 році у США, а режисером став Лінн Хемрік. Маленький Томмі пережив розрив батьків, після чого діти з повних сімей з нього посміюються. Чи зможе він переконати всіх, що розлучення – круто, а «орден розлучення» – усіма бажана компанія дітей? На що готові діти, щоб стати частиною оточення Томмі?
Ця історія про переживання дітей щодо розлучень. У перші хвилини глядач знайомиться з Джеймсом та Крісом. Вони живуть по сусідству і обидва навчаються у п'ятому класі. Якось у їхньому житті трапляються зміни. До школи приходить новий вчитель та однокласник – Томмі. Живучи з матір'ю, яка постійно розриває стосунки з чоловіками, Томмі вже звик до цього. Однак, йому не подобається, що решта дітей вважає його неповноцінним. Їхні розмови про те, що розлучаються лише невдахи, зароджує тривожні думки в голові у хлопчика. Роль Томмі виконав Греді Хутт. Якщо дивитися фільм Розлучення та семеро дітей, можна дізнатися про шокуючу новину. Якось прийшовши зі школи, Джиммі дізнається, що його батьки перебувають на стадії розлучення. Хлопчик у глибокому ступорі, йому страшно та боляче. До того ж друг вважає, що жити в неповній сім'ї принизливо. Дізнавшись про розлучення в сім'ї сусіда від батьків, які, не соромлячись, обговорюють такі питання за сина, Кріс висловлює невдоволення. Це породжує війну між друзями, а клас поділяється на дві групи. Діти з неповних сімей створюють «орден розлучення», інші сміються і принижують їх. Ватажком ордена стає Томмі, адже він — найдосвідченіший у цьому питанні. Проте, не розуміючи свого щастя, діти із повних сімей відчайдушно намагаються потрапити до невеликої компанії напівсиріт. А вихід у такій ситуації один — посварити та розлучити батьків. Якийсь час ситуація за завісою незнання, але все прояснюється, коли Тиран, дочка нового вчителя, намагається посварити тата з мамою. Більшості не вдається розвести батьків, але хлопчик Сем, досягши успіху, розуміє, настільки жахливо і боляче пережити таке. Чи зупиняться діти після такого, чи це спонукає їх виконати план «Розлучення»? ©Kino4ua Розлучення та семеро дітей 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb4.5
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?