Kino4ua.com
HD 720p
R

Буря Втрат - Знищення Цивілізації

Рік:
Ор. назва:
Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Андо Масахіро
Тривалість:
00:23:45
Переклад:
Українська мова FanVoxUA | Багатоголосий закадровий
Махіро Фува поклявся помститися тому, хто по-звірячому розправився з його сім'єю - батьками та молодшою сестрою. Невідомий убив їх, і розслідування зайшло в глухий кут. Хлопець вирішує самостійно розібратися у всьому та... зникає.

Через рік його друг Йосіно Такігава приходить на могилу родини Фува і раптово застає картину битви старого друга та крутої красуні. Дивно, але Махіро звідкись набув дивних здібностей. Він легко літав повітрям і відбивав кулі... І, коли його друг попросив приєднатися до нього в ім'я помсти, Йосіно погоджується. Тоді Махіро розповідає про те, що він уклав контракт із найсильнішим магом заради отримання нереальних сил.

Цей маг - чарівниця Хакадзе, хранителька Древа Початків. Її помічники зрадили її і ув'язнили на безлюдному острові. Владу захопив Самон, який мріє відродити Древо Пізнання та здобути нереальну владу над світом. Хакадзе у відчай вклала магічні сили у дві ляльки з дерева, і одну з них якраз і знайшов Махіро. Вони уклали контракт, частиною якого є звільнення чарівниці з ув'язнення. ©Kino4ua Буря Втрат - Знищення Цивілізації 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?