Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Крутий світ

Рік:
Ор. назва:
Cool World
Країна:
США
Режисер:
Ральф Бакши
Тривалість:
01:37:40
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі сюжету незвичайного фільму з елементами анімації опиняються двоє чоловіків із реального світу, які потрапили до мультиплікаційної реальності. Френк Харріс опинився тут внаслідок страшної аварії і перетворився серед мультяшок, що розгулюють вулицями, на сміливого детектива, якому необхідно захищати мультиплікаційних персонажів від різноманітних небезпек. Вже пізніше Френк зумів дізнатися, що причина його телепортації полягає в експериментах злісного вченого, який живе серед тутешніх персонажів. А ось Джек Дібс щоразу переноситься в «крутий світ» небаченим для себе чином. При цьому він - автор коміксів, і більшість цього незвичайного світу - справа його рук, хоча чоловік у це і не вірить. Художні навички роблять його дуже привабливим для місцевої мешканки на ім'я Холлі Вуд. Мультяшна красуня мріє спокусити Джека, адже якщо вона проведе з ним ніч кохання, то зможе перетворитися на людину та перенестись у звичайний світ. ©Kino4ua Крутий світ 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?