Kino4ua.com
DVDRip
R

Кати з Шаоліня

Рік:
Ор. назва:
Hong Xi Guan
Країна:
Гонконг
Режисер:
Ліу Чіа-Лянг
Тривалість:
01:36:09
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Сивий і білобровий монах Пай Мей, переслідуючи корисливі інтереси, руйнує стародавній храм Шаолінь. З місця сили виявляються багато його мешканців, левова частина яких віддана смерті. Тим не менш, доблесний Хон зміг втекти від люті ворога, але в душі приховав глибоку образу на безцеремонного загарбника священного місця. Іншою трагічною пригодою, яка принесла нестерпний душевний біль молодому воїну, стало вбивство його наставника, до якого він відчував повагу і мав незриму прихильність. Щоб набратися сил, Хон із самого моменту вигнання починає щодня відточувати власний стиль тигра, але принагідно заводить сім'ю та дитину. Навіть побут та сімейні проблеми не змушують вигнаного з рідного дому бійця відмовитись від клятви помсти. Зустрічі з іншими жителями, які володіють сакральними техніками бою, допомагають персонажу ще більше утвердитися у своїх силах після успішних битв. Він тепер навіть здатний, після тривалих тренувань з металевим воїном, що горить, витримувати вплив вогню. Незабаром нові події наводять героя на думку, що настав час діяти, проте перед тим, як дістатися до злощасного лиходія, йому судилося поборотися зі свитою іменитого ченця - безліччю його прихильників і учнів. ©Kino4ua Кати з Шаоліня 1977 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?