Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Антиматерія

Рік:
Ор. назва:
Anti Matter
Країна:
Великобританія
Режисер:
Кейр Берроуз
Тривалість:
01:45:56
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал. Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Анна - аспірантка Оксфорда, яка працює над вивченням червоточини, прагнучи передати через неї матерію. Разом зі своїми помічниками дівчина змогла досягти позитивних результатів, навіть із живими предметами. Проте керівництву цього було замало, і воно вирішило закрити науковий проект. У вчених залишилося зовсім мало часу, щоб переконати начальство не робити цього, тому вони вирішили провести експеримент на людині. Добровольцем зголосилася Ганна, яка була впевнена у успіху. Її надії справдилися, і вона змогла пройти через червоточину. Ось тільки після цього дівчина зрозуміла, що втратила здатність нагромаджувати нові спогади. Тепер вона має розібратися в тому, що ж пішло не так під час експерименту... ©Kino4ua Антиматерія 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Hennadiy
    Hennadiy
    22 вересня 2022 15:59
    + 0 -
    Лайно, гарно розмазане по столі!  Люто не рекомендую!