Kino4ua.com
HD 720p
PG

Зона сутінок

Рік:
Ор. назва:
Twilight Zone: The Movie
Країна:
США
Режисер:
Стівен Спілберг, Джо Данте, Джон Лендіс, Джорж Міллер
Тривалість:
01:41:16
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сутінкова зона – це незвичайний простір, що існує поза часом. Темрява приховує в собі безліч таємниць, які спричиняють абсолютно непередбачувані події та їх наслідки. Літні люди тут несподівано повертають собі молодість. Всемогутня дитина втілює кошмари дорослих в реальність, расист виявляється в тій дійсності, яку вона так ненавиділа, і отримує покарання за власні судження. А чоловік, який боїться літаків, опиняється під час польоту у страшній ситуації. Цей фільм є кілька історій, зібраних в одній кінострічці. Кожен із сюжетів – це розповідь, від якої захоплює дух та біжать мурашки по шкірі. ©Kino4ua Зона сутінок 1983 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?