Kino4ua.com
480p
R

Весела поїздка 3: Вбивча дорога

Рік:
Ор. назва:
Joy Ride 3: Road Kill
Країна:
США
Режисер:
Деклан О'Браєн
Тривалість:
01:35:53
Переклад:
Українська мова В очікуванні
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У трилері Нічого собі поїздочка 3 (Joy Ride 3) кілька безрозсудних друзів-гонщиків, яким незнайомий страх та сумніви, збираються на важливі змагання за кордон. Їхати вони змушені трасою, що обросла в народі поганими легендами і забобонами. Наприклад, не мало не мало, але дорогу людська поголос негласно охрестила Алеєю Вбивств. Вдалині видніється вантажівка, хлопці наздоганяють і хвацько підрізають його. Можливо, їм не слід це робити, але відчайдушні голови не звикли довго розмірковувати. Очевидно, даремно, тому що тепер гонщики повинні перемогти в іншому змаганні — дивовижних гонках за своє життя. ©Kino4ua Весела поїздка 3: Вбивча дорога 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?