Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Хижаки

Рік:
Ор. назва:
Predators
Країна:
США
Режисер:
Німрод Антал
Тривалість:
01:46:52
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Орригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Втративши одного зі своїх, люди, на чолі з військовим Ройсом, відбиваються і починають переслідувати тварин, прямуючи їх слідами. Діставшись табору, озирнувшись, люди знаходять багато дивних на вигляд останків, ймовірно, інопланетного походження. Загін помічає прибульця - істота прикута до стовпа і непритомна; не встигнувши нічого дізнатися корисного, вони змушені рятуватися втечею. Причаївшись у джунглях, професійним винищувачам належить битися не тільки з дрібними, неймовірними розуму, істотами, але і з жахливим чудовиськом, яке систематично винищує тих, хто вижив. Для того, щоб його вистежити і вбити, необхідно стати справжньою командою, а це зробити дуже складно в настільки різношерстій компанії. ©Kino4ua Хижаки 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?