Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

ЛЕГО: Лицарі Некзо Найтс (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Lego Nexo Knights
Країна:
Данія
Режисер:
Дейв Осборн
Тривалість:
00:22:00
Переклад:
Українська мова Плюс-Плюс | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Ласкаво просимо до неймовірного світу Середньовіччя, побудованого в стилістиці одного з найпопулярніших всесвітів LEGO. У центрі уваги історії виявляється вигадана країна, де панують лицарі, а конкуренцію їм становлять високорозвинені та неймовірно розумні роботи. Державами й досі керують королі, а головними моральними принципами залишаються кодекси честі. Головний лиходій цього проекту – Джестро. Все його життя було суцільною клоунадою, адже він провів найкращі роки на службі у короля. Однак цьому персонажу до рук потрапила книга монстрів - стародавній артефакт, який здатний дати своєму власнику неймовірну силу. З перших сторінок ставало ясно, що Джесто великий талант до заклику різних істот. До того ж Книга Монстрів ніби потурала бідним Джестро. Той дедалі частіше читав заклинання, закликаючи у світ дедалі більше жахливих істот. Хтозна, коли закінчиться цей жах. Проте знаходяться справжні герої, які вирішують зупинити збожеволілого блазня. Квартет лицарів вирушає на пошуки фортеці, де заснувався Джестро. Ленс, Еклс, Аарон, Клей, а також дівчина на ім'я Мейсі, що несподівано приєдналася до загону, стають єдиним цілим у боротьбі проти монстрів. ©Kino4ua ЛЕГО: Лицарі Некзо Найтс (1, 2, 3, 4 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?