Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Гол!

Рік:
Ор. назва:
Goal!
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Денні Кеннон
Тривалість:
01:58:08
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал,Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет фільму - це історія одного мексиканського хлопчика, Сантьяго Мунез, який усупереч усім перешкодам досяг своєї мети і став професійним, футбольним гравцям. Багато хто вважає, що йому просто пощастило, але ні, не погоджуся. Яке може бути везіння, коли в сім'ї рідний батько, не вірить у тебе, у твою мрію, у твої сили? Ставить перешкоди на шляху до мети. На благо є ще рідні люди, такі як бабуся та молодший брат, які підтримують його у всьому. Є в картині і абсолютно чужі йому люди, які бачать у ньому дар і всіляко намагаються допомогти Саньтьяго. Футбольний скаут, колишній гравець клубу «Ньюкасл Юнайтед», помітив хлопця і вирішив, що такий дар потрібно розвивати, а не грати у аматорських футбольних матчах. Так у житті буває, що сторонні люди більше в тебе вірять, ніж рідні. Його критикують суперники, кажуть, що він не правильно грає, не правильно веде м'яч, а він просто забиває їм гол, насолоджуючись грою. Талант не можна приховати, його видно далеко. У фільмі присутні справжні зірки футболу, реальні моменти гри, тренування, що виснажують, жорстока гра за першість. У сюжетах задіяні такі моменти гри, що в реальному футболі вони можуть бути, але їх не видно, або просто не встигаєш побачити. Так, загалом фільм вийшов класним. Виникає бажання, як за перегляду футболу, просто натиснути повтор. Хочеться наскільки раз дивитися на віртуозну гру м'ячем, Саньтьяго. З мотиваційної точки зору, назва "Важкий шлях до перемоги", підійшов би краще, але критиків багато, а "Гол" один. ©Kino4ua Гол! 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?