Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Гол 2: Життя як мрія

Рік:
Ор. назва:
Goal II: Living the Dream
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Хайме Коллет-Серра
Тривалість:
01:50:40
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Футбольна драма 2007 року "Гол 2: Життя як мрія" (Goal II: Living the Dream) – друга частина зоряної спортивної трилогії "Гол!". Мрії, як відомо, іноді збуваються. Футбольна зірка-початківець, молодий мексиканець Сантьяго Муньєса, отримує щасливий квиток, перейшовши з команди "Ньюкасл Юнайтед" до легендарного мадридського "Реала". Гра в "Реалі" дарує молодій людині популярність і багатство. Сантьяго швидко звикає до своєї популярності та красивого життя, яке сповнене можливостей. Він буквально купається в грошах і обзаводиться дорогим спортивним автомобілем, особистою віллою та оточений увагою та любов'ю гарячих красунь. Молода людина піддається впливу слави, що негативно позначається на спілкуванні з близькими та друзями з минулого життя, а головне – на його професійній футбольній кар'єрі. Чи спроможний Саньяго Муньєс впоратися з усіма випробуваннями, залишитися самим собою та здобути разом із командою перемогу у Лізі Чемпіонів? ©Kino4ua Гол 2: Життя як мрія 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?