Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Динозаври-залізяки (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dinotrux
Країна:
США
Режисер:
Донна Брокопп, Майкл Маллен, Ден Ріба, Піт Якобс
Тривалість:
00:23:00
Переклад:
Українська мова Netflix | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Мультсеріал відправляє глядачів у Стародавній світ. Тут ми зіштовхнемося з живими організмами, які мешкали на планеті багато мільйонів років тому. Правда, повірити в це вкрай важко, адже в якому це світі на Землі існували гібриди роботів і динозаврів? Ми ж поринемо в цей всесвіт і дізнаємося про те, як саме ці істоти виживали пліч-о-пліч один з одним. Головним персонажем історії виступає величезний тиранозавр, якого схрестили з екскаватором. Виглядає він, звичайно ж, лякаючи, але при цьому, істота виявляється дуже доброю і привітною. Завдяки доброті душевної, навколо себе ТіРекс зумів організувати та зібрати чимало однодумців, які стали його друзями. Це і Реввіт, який має дриль, і брахіозавр Скайе з величезним підйомним краном. Тон-Тон - ще один диноссамоскид. Габі – бульдозер, здатний розчистити будь-які ландшафти. Мультфільм пропонує нам зануритися в захоплюючу історію про те, як дружня компанія дінотраксів протистоїть глобальному злу, яке не дає спокою місцевим мешканцям. Йдеться про зіткнення з гігантським та небезпечним Ді Страксом. Ця істота по-справжньому жорстока і дуже сильна! ©Kino4ua Динозаври-залізяки (1, 2, 3 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?