Kino4ua.com
4K
PG-13

Обличчя зі шрамом

Рік:
Ор. назва:
Scarface
Країна:
США
Режисер:
Браян Де Пальма
Тривалість:
02:50:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий, Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригіналд
Двоє злочинців-кубинців Тоні Монтана та Маноло «Менні» Рібера – одні з тисяч кубинських емігрантів, які прибули до Майамі. Знайомство з наркоторговцем Омаром Суаресом, людиною, яка працює на наркобарона Френка Лопеса, змінює життя приятелів на краще. Виконавши для нього вбивство в таборі для біженців, вони отримують грін-карту на проживання в США. Незважаючи на колишні судимості, їм вдається розпочати нове життя. Суарес знову пропонує Тоні «підробити» кур'єром та провести угоду з продажу кокаїну, але угода виявляється пасткою, під час якої на очах Тоні вбивають його друга. Самому Тоні вдається вбити наркоторговців та відібрати у них товар.
Поступово Тоні обзаводиться грошима, зв'язками, починає працювати на Френка Лопеса і заробляє авторитет. Лопес довіряє Тоні та зводить його з болівійським наркобароном Алехандро Сосою. Тоні, вважаючи Лопеса «м'якою» людиною, яка не здатна довго протриматися в наркобізнесі, йде врозріз з його наказами і починає співпрацю з Сосою, тим самим припиняючи ділові відносини з Френком. Лопес мстить Монтані і намагається вбити його, але в результаті Монтана вбиває самого Лопеса.
Після цього Тоні привласнює собі кримінальну імперію Френка, стає впливовою людиною, одружується з колишньою жінкою Френка — наркоманкою Ельвірою. Але незабаром його починають осягати невдачі: Тоні стає наркоманом, від нього йде дружина, і його заарештовують за несплату податків. Його друг Менні потай від Монтани зустрічається з його молодшою ​​сестрою Джиною, що Тоні категорично заборонив йому робити. ©Kino4ua Обличчя зі шрамом 1983 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?