Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Зак і Мірі знімають порно

Рік:
Ор. назва:
Zack and Miri Make a Porno
Країна:
США
Режисер:
Кевін Смітт
Тривалість:
01:41:34
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Життя двох сусідів по квартирі Зака ​​та Мірі котиться під укіс. В особистому житті у них повна порожнеча, на роботі зарплата мізерна, у квартирі відключили воду та й друзям загрожує виселення за несплату. Випиваючи в барі від горя та розпачу друзі наважуються на власну, хоч і не дуже легальну справу. Відшукавши таких же невдах по життю, як і вони самі, Зак та Мірі знімають Але вони знімають не просто, а сексуальні рімейки на відомі фільми. Від нестачі акторського складу Зак та Мірі стають головними героями свого ж фільму, однак під час зйомок друзі відчувають сильне тяжіння один до одного, що ускладнює зйомки кінофільму. ©Kino4ua Зак і Мірі знімають порно 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?