Kino4ua.com
HD 720p
PG

Баранчик Шон (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Shaun the sheep
Країна:
Великобританія, Фінляндія, Німеччина, Ірландія
Режисер:
Крістофер Сендлер
Тривалість:
00:07:00
Переклад:
Українська мова Піксель | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Малюк Шон - кмітливий та відважний баранчик. Він вважається ватажком стада. Головний персонаж завжди постає перед глядачами сміливим і винахідливим героєм. Разом зі своїми друзями Шона можна знайти в незвичайних ситуаціях у пошуках пригод. Через своє прагнення активного способу життя баранець нерідко потрапляє в комічні та кумедні історії. Саме тому все на фермі, де живе стадо, вгору дном. Шон та його приятелі постійно в'ються навколо вівчарки Бітцера, яка прикриває витівки головних персонажів, щоб їх не помітив господар ранчо. А за його спиною часом твориться неймовірне! ©Kino4ua Баранчик Шон (1, 2, 3, 4 сезон) 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Шідо Коїті
    4 листопада 2023 04:41
    + +1 -

    О так. Мультсеріал вартий уваги, хоч і вийшов у світ уже давно.