Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Будні дага

Рік:
Ор. назва:
Dug Days
Країна:
США
Режисер:
Боб Пітерсон
Тривалість:
00:07:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Мультсеріал пропонує нам поринути у історію трійці персонажів, які є представниками іншого мультсеріалу. Спін-офф знайомить нас ближче з такими персонажами, як Фредріксен, Рассел та Даг. Діючі особи знаходяться на території того самого будинку, де розгорталися події оригіналу. Так, комусь може здатися, що це не найпростіше місце, але, повірте, головні дійові особи щомиті стикаються із забавними ситуаціями, пригодами та іншими цікавими особливостями своїх рідних локацій. Кожен новий день поруч із Дагом – це чергова кумедна історія. ©Kino4ua Будні дага 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?