Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Легенда про Вокс Макіна (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Legend of Vox Machina
Країна:
США
Режисер:
Санг Джин Ан
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dniprofilm
Переклад:
Російською - Оригінал
Події мультсеріалу "Легенда про Вокс Макіна" розгортаються у фентезійному світі. У центрі історії виявляється група різношерстних персонажів, які намагаються навчитися діяти як одне ціле, долаючи важкі випробування, що зустрічаються на своєму шляху.

Векс'алія - напівельфійка, яка намагається встановити справжнього вбивцю своєї матері. Вона відчуває сильний головний біль щоразу, коли поблизу опиняється дракон.

Персі - учасник Vox Machina, який насилу зміг вижити під час перевороту, влаштованого в його рідних краях. Але його сім'ї не вдалося врятуватись. І тому тепер він намагається помститися за їхню смерть.

Пайк - гном, що виконує роль жерця команди.

Вакс'ілдан - напівельф, відомий своїм дрібним шахрайством. Колись він втратив свою матір через напад дракона. Тоді він був надто молодий і не міг урятувати її. Наразі Вакс'ілдан шукає помсти.

До них приєднуються друїд, гном-бард та варвар. Водночас героям мультсеріалу доведеться пережити непросту серію пригод. ©Kino4ua Легенда про Вокс Макіна (1, 2 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?