Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Скажені перегони

Рік:
Ор. назва:
Drive Angry
Країна:
США
Режисер:
Патрік Люссьє
Тривалість:
01:44:31
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У придорожній закусочній "У товстого Луї" працює молода приваблива офіціантка Пайпер. Коли господар закусочної, товстий Луї вкотре домагається її, рішуча дівчина жбурляє йому в обличчя формений одяг і звільняється. Дорогою додому Пайпер підвозить чоловіка середніх років. Незнайомцю дівчина розповідає свою нехитру історію – це звільнення у неї не перше, і тепер доведеться шукати нову роботу. Пайпер має хлопця, безробітного чоловіка на ім'я Френка, вони живуть разом у орендованій квартирі і мріють одружитися. Пайпер висаджує незнайомця і прямує додому. На жаль, дівчина повернулася раніше, ніж звичайно. Вона застає Френка в ліжку з іншого. Перепалка переростає у побиття, коли у справу втручається недавній попутник Пайпер. Спустошена зрадою дівчина приходить до тями в машині, за кермом якої сидить її рятівник. Так Пайпер знайомиться із Мілтоном. Чоловікові потрібно до Луїзіани, а Пайпер перебирається до Флориди. Їм належить провести в машині чимало часу. Тим часом слідами Мілтона йде чоловік у чорному костюмі. Він називає себе Рахівником. Від Френка він дізнається, що Мілтон поїхав разом із Пайпер. ©Kino4ua Скажені перегони 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. ИванДурак изМаасквы
    5 листопада 2022 17:12
    + 0 -
    так! Дивитися можна,файні актери,сценарій дивовижний, потужний.7 балів.