Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Гарячі голови

Рік:
Ор. назва:
Hot Shots!
Країна:
США
Режисер:
Джим Абрахамс
Тривалість:
01:24:47
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дія цієї захоплюючої кінокартини відбувається на американській військовій базі. Сюди потрапляє талановитий льотчик – головний герой комедійного бойовика «Гарячі голови». Все життя цього тямущого юнака переслідує порівняння з його власним батьком. Кожен, хто хоч трохи знав його предка, не втрачає можливості констатувати дивовижну, на їхню думку, схожість. Через це герой часто зривається і виходить із себе. Такі витівки характеризують його далеко не з кращого боку, але він не впадає у відчай. Та й не варто, адже льотчик він чудовий, можна сказати, щирий ас. На військовій основі раз у раз відбуваються неймовірні і розуму не збагнені ситуації, здатні викликати дикий регіт і не менш сильне здивування. Військовослужбовці тут постають як гумористи, змушуючи глядача відверто потішатися над калейдоскопом проколів і бентежних конфузів. Безглуздості та провали тут можна споглядати буквально на кожному кроці, але від цього кінокартина лише виграє. Фільм певною мірою можна розглядати як пародію на інші бойовики американського виробництва. А чому б і ні, адже іноді справді є що пародію. Наскільки вдалою вийшла ця пародія, судити винятково Вам. ©Kino4ua Гарячі голови 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?