Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Гарячі Голови 2

Рік:
Ор. назва:
Hot Shots! Part Deux
Країна:
США
Режисер:
Джим Абрахамс
Тривалість:
01:24:47
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Він знайшов душевний спокій у далекому Тибеті, де в одному з монастирів він живе в гармонії з собою. Країна у небезпеці, президент вимагає розшукати та повернути на службу героя. Ворог номер один для США сам Саддам Хусейн викрав американських громадян і тримає у заручниках, погрожуючи Америці. Харлі не дуже хоче залишати улюблений монастир, але розуміє, що обов'язок зобов'язує врятувати країну. Він змушений зробити секретну місію із порятунку заручників. Щасливчик Харлі не був собою, якби не наробив діл і не поставив усіх на вуха. ©Kino4ua Гарячі Голови 2 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Анатолий
    14 червня 2022 03:12
    + +2 -
    такого супер бойовика я ще не бачив ,браво!