Kino4ua.com
480p
R

Клітка 2

Рік:
Ор. назва:
The Cell 2
Країна:
США
Режисер:
Тім Якофано
Тривалість:
01:33:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Його жертви не просто зазнають тортур, кожна з дівчат проживає все це кілька разів. Адже головна радість для нього, щоб жертва відмучалася, а потім прийшла до тями і знову прожила хвилю тортур. До Маї ніхто не витримував більше трьох-чотирьох разів. Жінка мало того, що змогла вижити, вона ще й добре запам'ятала кривдника. А згодом зрозуміла, що в ній з'явилася інша людина. Він здатний бачити вбивцю навіть на відстані, а найголовніше – керувати ним. Травня може бути в голові того, про кого подумає і зробити з ним усе, чого їй заманеться. Чи вдасться у жінки перебороти свій страх і битися з кривдником на моральному рівні? І чи вистачить їй благородства для того, щоб покарати за законом, а не змусити зістрибнути з даху? Травня повинна буде боротися із собою, щоб перемогти та помститися за всіх, хто не дожив до моменту покарання Куспа. ©Kino4ua Клітка 2 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb2.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?