Kino4ua.com
DVDRip
R

Заміна 4: Без права на поразку

Рік:
Ор. назва:
The Substitute 4: Failure Is Not an Option
Країна:
США
Режисер:
Роберт Редлер
Тривалість:
01:31:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий, Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Почалися вбивства представників національних меншин. З тим, що відбувається, якось пов'язаний племінник генерала, командира спецназівця. Хлопець навчається у розташованій неподалік військової школи. Стало відомо, що він приєднався до одного із підрозділів таємної армії. Після цього зв'язку з ним не було, обірвалися всі контакти. Довелося Карлу замінювати вчителя історії, що пішов. Але педагог він специфічний, у чому дуже скоро довелося переконатися учням, багато з яких поділяють ідеали неонацистів. З тим, що відбувається, якось пов'язаний заслужений ветеран і орденоносець. Зіткнення незабаром стало неминучим. ©Kino4ua Заміна 4: Без права на поразку 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?