Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Таємниця Мунакра / Місячна принцеса

Рік:
Ор. назва:
The Secret of Moonacre
Країна:
Угорщина, Велика Британія, Франція, Австралія, США, Нова Зеландія
Режисер:
Ґабор Чупо
Тривалість:
01:42:56
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Марія стикається з тим, що зірка на стелі її кімнати рухаються, рояль грає сам по собі, ночами вона бачить бродячий білий кінь, а вранці виявляє в кімнаті склянку молока і тарілочку смачного печива. Будинок дядечка таїть багато загадок і незвичайних дрібниць. Захоплена таємничістю, що панує навколо, Марія починає досліджувати особняк і незабаром дізнається, що вона є останньою Місячною Принцесою в чиїх силах приміряти два ворогуючі клани, поки Місячну Долину не спіткала жахлива загибель. ©Kino4ua Таємниця Мунакра / Місячна принцеса 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?