Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Братстово танцю / Двірські танці

Рік:
Ор. назва:
Stomp the Yard
Країна:
США
Режисер:
Сильвен Уайт
Тривалість:
01:54:24
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Ді Джей та Нік — два брати, які найбільше в житті люблять танцювати. Вони заробляють собі на життя за допомогою танцювальних батлів і прагнуть стати кращими танцюристами в місті. Проте під час чергових змагань виникає несподіваний конфлікт, під час якого Нік гине. Після смерті брата, перебуваючи в пригніченому стані, Ді Джей замислюється над змістом свого життя і вирішує виїхати з Лос-Анджелеса до Атланти. Тут він вступає до престижного коледжу, в якому незабаром знайомиться з представниками двох ворогуючих танцювальних груп. Вони танцюють степ, який дуже відрізняється від класичного, адже хлопці використовують у ньому елементи брейк-дансу. Кожна з цих груп пропонує Ді Джею стати членом їхньої команди, адже вони чудово розуміють, що з ним вони зможуть виграти міські змагання. Для самого ж хлопця це дуже добрий шанс повернутися у свою стихію та танцювати на згадку про свого брата. ©Kino4ua Братстово танцю / Двірські танці 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?