Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Міа та я (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Mia and me
Країна:
Нідерланди, Німеччина, Італія, Канада
Режисер:
Герхард Хан
Тривалість:
00:23:00
Переклад:
Українська мова Піксель | Професійний дубльований
Мультсеріал "Мія та Я" - захоплююча історія, яка розповідає про неймовірну дружбу. Мія – проста школярка, яка навчається в Італії. Героїня ходить не до звичайного навчального закладу, а до елітного інтернату, де намагається не відставати від інших учнів. Так уже сталося, що нещасна змушена миритися зі своїм сирітським становищем: батьки загинули ще багато років тому, коли Мія була зовсім маленькою. До того ж тітонька намагається не забувати про День Народження головної героїні: вона готує Мії чудовий подарунок, який змінює життя головної героїні повністю! Дівчинка стає володаркою чарівного браслета. Він несподіваним чином переміщає Мію в дивовижну країну, де та опиняється у величезному та невідомому світі, наповненому цікавими місцями, приголомшливими тваринами та людьми, кожен з яких живе у гармонії з магією. Тут головна героїня знайде собі нових друзів і зустрінеться з ворогами, що ставить під загрозу життя та торжество добра в Сентопії! ©Kino4ua Міа та я (1, 2 сезон) 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Мія
    Мія
    12 листопада 2022 22:08
    + +1 -
    1. [spoiler][/spoiler]Це найкращий мультфільм який я дивилася

  2. Ерін
    Ерін
    8 червня 2022 09:30
    + +5 -
    На українському цей серіал прекрасний:-)
  3. Ірина
    Ірина
    7 червня 2022 19:03
    + 0 -
    Доброго часу. Підкажіть будь ласка чи буде перекладений 3 сезон цього мультфільму. Дякую
    1. Kino4ua
      7 червня 2022 19:09
      + -1 -
      На жаль ми цим не займаємося, не володіємо інформацією