Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Казупс!

Рік:
Ор. назва:
Kazoops!
Країна:
Австралія
Режисер:
Сандра Хоо Ши Кім, Стів Мольцен
Тривалість:
00:07:00
Переклад:
Українська мова Propeller Studios | Багатоголосий закадровий
Досить оригінальний австрало-канадський мультиплікаційний проект, центральною ідеєю якого стала реінкарнація найпопулярніших хітів Бітлс у рамках історії для дітей. У центрі сюжету пригоди групи друзів-жучків, які проходять на задньому дворі якогось будинку і який є цілим всесвітом для своїх мешканців. За ідеєю самих творців мультсеріалу, пісні Бітлс використані в сюжеті різних серій самі по собі дуже позитивно налаштовані і несуть дуже багато корисної інформації дітям, а обіграні у вигляді мультиплікації стають пізнавальні маленькому глядачеві, вчать його доброті та правильному ставленню до життя. Крім музичного оформлення з таким соціальним підтекстом, мультфільм дає досить розгорнуте уявлення в принципі про світ комах у всій його різноманітності, про різницю в їх звичках та житті в органічній формі гри та приємних декораціях мультиплікаційного світу. ©Kino4ua Казупс! 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?