Kino4ua.com
480p
R

Фріранер

Рік:
Ор. назва:
Freerunner
Країна:
США
Режисер:
Лоуренс Сілверштейн
Тривалість:
01:27:46
Переклад:
Українська мова Багатоголосий, Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
"Фріраннер" (Freerunner) - цікавий, захоплюючий фільм про молоду людину на ім'я Райан. Він разом із своїми друзями займається фріраном. Вони знімають свої акробатичні можливості на відео, щоб надалі викласти в соціальні мережі, намагаючись завоювати захоплення глядачів. Все повертається таким чином, що їм знадобляться їхні здібності у дуже жахливій, кошмарній ситуації. Одного дня хлопці прокинулися у незнайомому їм місці, пов'язані й у нашийниках. Який же був шок, коли вони усвідомили, що якась ненормальна людина вирішила зробити їх ще популярнішими. Зробивши молодиків головними героями свого власного шоу. У найближчі 90 хвилин розпочнеться шалена гонка. Головний приз – життя. Зворотний відлік веде нашийник навколо шиї. Ситуація ускладнюється додатковими перешкодами у вигляді переслідувачів, яких Раян повинен тікати. Плюс додатковий безкоштовний бонус у вигляді симпатичної дівчини, чиє життя дороге головному герою. Кому ж із друзів пощастить? Хто збереже своє життя у цій смертельній пробіжці, а кому не вистачить часу? ©Kino4ua Фріранер 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?