Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Бар "Бридкий Койот"

Рік:
Ор. назва:
Coyote Ugly
Країна:
США
Режисер:
Девід МакНаллі
Тривалість:
01:40:47
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет романтичної мелодрами Бар Бридкий койот оповідає про молоду, привабливу дівчину на ім'я Вайолетт Сенфорд. Разом із батьком вона живе у невеликому провінційному містечку, пише гарні вірші та добре співає. Вайолетт мріє стати знаменитою співачкою, але для цього їй потрібно підкорити Нью-Йорк. Залишаючи батьківський будинок, вона радіє новим можливостям у великому місті, але після приїзду, Вайолетт виявляє, що не так легко дати на прослуховування свою демо-касету із записами пісень. Удача посміхнулася молодій провінціалці, її наймають на роботу барменшою у знаменитий бар «Гидкий койот», який прославився красивими танцюючими, співаючими та витворяючими дикими штучками барменшами. Тепер Вайолетт повинна пересилити свій страх, щоб виступати перед публікою, а допоможе їй буде симпатичний відвідувач бару, романтичний хлопець Кевін. ©Kino4ua Бар "Бридкий Койот" 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?