Kino4ua.com
HD 720p
R

Монстр (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Monster
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Коджіма Масаюкі
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Gwean & Maslinka
Переклад:
Російською - Оригінал
Чоловік на ім'я Кендзо Темми є блискучим німецьким хірургом. Він збирається приїхати до однієї з лікарень, розташованих у Німеччині, щоб показати ті визначні здібності, якими володіє. Прибувши на місце призначення, авторитетний працівник приходить до розуміння: життя будь-якої істоти безцінне, жодні багатства планети не дозволять відчути щастя, рівнозначне порятунку дітей. Проте часом доводиться занадто дорого платити за це почуття. Через деякий час у лікарні з'являється новий пацієнт, який надійшов зі стрілецьким пораненням.

Юнак та вся його сім'я стали жертвами пограбування та збройного нападу. Потім надійшли відомості про інших постраждалих, лікарі з неймовірною старанністю взялися до роботи. Кендзо очолив хірургічний відділ та керував усіма його лікарями. Незабаром сталося щось дивне – госпіталь таємно покинув хлопчик, який нещодавно вступив, разом із сестрою. Пройшло близько 10 років, у мегаполісі почав орудувати жорстокий убивця. Лікарю потрібно знайти чудовисько в людській подобі, адже він колись доклав всіх зусиль для одужання монстра. ©Kino4ua Монстр (1 Сезон) 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?