Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Реквієм по Фантому

Рік:
Ор. назва:
Phantom: Requiem for the Phantom
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Машімо Коїчі
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Gwean & Maslinka | Двоголосий закадровий
Кілер, який ще ніколи не знав невдачі, береться до справи. Ніхто не знає, як звучить його ім'я, але всі звикли називати його Фантом. І тепер жахлива організація «Інферно» хоче найняти його на допомогу. Розчищаючи дороги до влади та безмежної могутності, вона хоче одного за іншим прибрати босів мафії. Кіллер ніколи не показував свого обличчя, а ті, хто міг його бачити, давно вже мертві. Але раптом про нього багато що стає відомо японцю Рейдзі, який чомусь на самоті подорожує Америкою. Може, варто прибрати свідка. Але все обертається не так, як мало б… ©Kino4ua Реквієм по Фантому 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?