Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Певний науковий Рейкотрон (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Toaru Kagaku no Railgun
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Tatsuyuki Nagai
Актори:
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Amanogawa | Багатоголосий закадровий
У місті Академград живуть підлітки із надприродними здібностями, а називають їх есперами. Більшість жителів міста учні, але також пліч-о-пліч з ними живуть пересічні люди. Академград був побудований для правильного розвитку та навчання есперів, яке ділиться на п'ять рівнів, де нуль – це найслабший, а п'ятий рівень дуже рідкісний та небезпечний. Мікото Місака має здатність підпорядкування блискавки, тому вона є еспером п'ятого рівня. Мила дівчина може знищити все місто за одну мить. Мікото вдалося розробити власну техніку під назвою Рейкотрон, яка здатна розганяти навіть маленьку монетку до неймовірної швидкості, що є смертоносною зброєю. Про нищівну силу Мисаки знають усі студенти, і вони давно змирилися з цим, крім Куроко Сірай. Дівча має четвертий рівень, і її сила полягає в телепортації. Сірай часто викликає на поєдинок Мікото, але ніяк не може її перемогти, а тому вирішує почати нечесну гру. Мисака нічого не знає про це, і вона продовжує дружелюбно ставитися до Курок.

Велику кількість сутичок з використанням різних навичок та магічних здібностей можна побачити в аніме "Певний науковий Рейкотрон". Найсильніша дівчина-еспер ніколи не програвала супротивникам, але тепер на коні стоїть дружба. Дівча тривалий час тренувалася, а тому в її арсеналі є прихований козир, що не дуже сподобається заздрісному Сіраю. ©Kino4ua Певний науковий Рейкотрон (1, 2 сезон) 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?