Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Нова ера – Євангеліон

Рік:
Ор. назва:
Shin Seiki Evangelion / Neon Genesis Evangelion
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Хідеакі Анно
Тривалість:
1 серія: 23:20
Переклад:
Українська мова Тоніс | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
2015 рік, Токіо-3. 15 років тому стався Другий удар, внаслідок чого Антарктида розтанула, Землю накрила глобальна катастрофа, і більшість людства загинула. Тепер планету атакують Ангели — загадкові істоти, протистояти яким можуть лише створені за допомогою біотехнологій гігантські роботи серії «Євангеліон».

14-річний Сіндзі Ікарі прямував на зустріч з батьком, керівником впливової організації NERV, коли Токіо-3 зазнав нападу Ангела. За допомогою капітана Місато Кацурагі хлопець дістається до підземної штаб-квартири NERV і єдине, що хоче сказати батькові — як сильно його ненавидить. Але на місці з'ясовується, що Сіндзі має прямо зараз залізти в робота і боротися з Ангелом. ©Kino4ua Нова ера – Євангеліон 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?