Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Чорний краб

Рік:
Ор. назва:
Black Crab / Svart krabba
Країна:
Швеція
Режисер:
Адам Берг
Тривалість:
01:54:29
Переклад:
Українська мова Netflix | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
У новому постапокаліптичному світі немає місця для вільного мислення, тому що всі повинні дотримуватися жорстко поставлених вимог, що приносять багато болю та страждань. Надія на захист армії зникла. Накази мають виконуватися чітко та швидко. Людське життя не вартує ні гроша. Герої фільму «Чорний краб» в особі шістьох людей отримують завдання доставити з пункту «А» до пункту «Б» ящик із секретним вмістом, зберегти цілісність якого було завданням номер один. Чи вдасться їм ціною власних життів пройти крізь замерзлий архіпелаг і виконати доручення? ©Kino4ua Чорний краб 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?