Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Падіння Місяця

Рік:
Ор. назва:
Moonfall
Країна:
США, Канада, Китай
Режисер:
Роланд Еммеріх
Тривалість:
02:10:16
Переклад:
Українська мова Cinemaker | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - JASKIER
Дія фільму «Падіння Місяця» починає свій розвиток у той момент, коли невідома сила виявляється поруч із природним супутником нашої планети. Її найпотужніший удар призводить до того, що Місяць виявляється збитим зі своєї орбіти. В результаті супутник прямує до Землі.

До зіткнення залишаються тижні. Світ знаходиться на межі тотального винищення. Цивілізація може бути стертою з Землі раз і назавжди. Саме в цей момент Джо Фулер, яка працює керуючою НАСА і має колосальний досвід польотів в космос, починає пошуки рішення. І невдовзі їй вдається досягти бажаного. Залишається лише переконати вищих у цьому, що вона може врятувати Землю.

Незважаючи на всі свої спроби, героїня фільму стикається з недовірою. Ніхто не хоче вірити у її гіпотезу. Лише її знайомий та теоретик змови приймають пропозицію Джо.

Малоймовірні друзі збираються вирушити в космос, залишивши за собою все, що вони люблять, щоб з'ясувати справжню правду про Місяць. Їм належить врятувати людство. ©Kino4ua Падіння Місяця 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?