Kino4ua.com
HD 720p
R

Круті стволи

Рік:
Ор. назва:
Mean Guns
Країна:
США
Режисер:
Альберт П'юн
Тривалість:
01:50:21
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі сюжету знаходяться кілька героїв, поміщених у щойно відбудовану в'язницю. Щоправда, ув'язненим тут належить не просто відбувати термін, а стати мимовільними учасниками небезпечної для життя гри, яка є розвагою місцевого кримінального авторитету.
Якийсь чоловік на прізвисько Мун, зібравши присутніх маніяків, убивць і ґвалтівників, повідомляє, що починається гра на виживання, в якій кожен учасник може використовувати всі доступні засоби для умертвлення інших. Але призом стане не просто життя для трьох, що залишилися на своїх ногах, а й солідна грошова винагорода – десять мільйонів доларів, які розділять переможці. ©Kino4ua Круті стволи 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?