Kino4ua.com
DVDRip
PG

Щасливчик Люк

Рік:
Ор. назва:
Lucky Luke
Країна:
США, Італія
Режисер:
Теренс Гілл
Тривалість:
01:25:35
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Одній людині доведеться взяти на себе відповідальність за долі багатьох людей, які побажали колонізувати колись безлюдну землю. Дикий Захід має досить суворі звичаї, так що підтримувати закон у подібній обстановці є дуже проблематичним заняттям.
Само собою, прийоми та методи, якими користується стрілець у наведенні порядку, бувають досить унікальними та жорстокими, але без твердості характеру та необхідності йти на виправданий ризик ця посада дуже швидко може стати для головного героя останньої. Ось і доводиться Люку, озброївшись вірним револьвером і осідлавши жвавого скакуна, вершити правосуддя, карати злочинців, що розперезалися, і вирішувати насущні проблеми, спираючись лише на власні сили.
У нелегкій справі шерифу належить кинути виклик безлічі небезпечних особистостей, для більшості яких людське життя не дорожче за пару доларів. ©Kino4ua Щасливчик Люк 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?