Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Кільце часу

Рік:
Ор. назва:
Volition
Країна:
Канада
Режисер:
Тоні Дін Сміт
Тривалість:
01:32:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Джеймс з дитинства мав дар ясновидіння. Він побачив загибель мами в автомобільній аварії за два місяці до трагедії, але був безсилий запобігти її.
Через багато років Джеймс, що виріс, – переконаний фаталіст, який вважає, що людське життя проходить без жодного контролю. Зараз він навчився навіть заробляти за допомогою своєї незвичайної здібності: Джеймс робить ставки в азартних іграх, точно знаючи результат будь-якої з них. Іноді послугами ясновидця має місцевий кримінальний авторитет Рей. Якось Джеймс рятує Анджелу, на яку напала банда головорізів. Між ними спалахує взаємне почуття, і здається, що молода жінка як ніхто розуміє Джеймса.
У цей час у мафіозі Рея з'являється нове завдання, від якого Джеймс не може відмовитися. Він повинен допомогти провернути небезпечну аферу зі вкраденими алмазами, які потрібно доставити в обхід сил правопорядку. Під час виконання завдання Джеймса відвідує нове бачення, яке жахає його. Він бачить сценарій власної загибелі, не знаючи, як її запобігти. Хлопець звертається за допомогою до свого прийомного батька Елліота, який нарешті розкриє йому багато заплутаних секретів минулого. ©Kino4ua Кільце часу 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?