Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Щасливчик Люк: Балада про Дальтонів

Рік:
Ор. назва:
Lucky Luke. La ballade des Dalton
Країна:
Франція
Категорія:
Режисер:
Рене Ґосінні, Генрі Ґрюель, Морріс
Тривалість:
01:19:27
Переклад:
Українська мова ТакТребаПродакшн | Багатоголосий закадровий
Друга серія мультиплікаційного фільму про братів Долтонів – мультик «Щасливчик Люк: Балада про Дальтонів». Ці злочинці були спіймані і за злочини проти народу потрапили на суд. Їх засудили до 4200 років ув'язнення. Але навіть такий немислимий термін ув'язнення не вплинув на непоправні уми чотирьох братів. Злочинці хитрим чином тікають із місць ув'язнення. Тепер їхня мета – помста та отримання спадщини. Брати самовпевнені та самозадоволені вважають, що на їхній вулиці тепер буде свято.

Але як би не так! На їхньому шляху встає справжній шериф – Щасливчик Люк. Влучний стрілець і ворог всіх злочинців знову на варті закону і з'являється на шляху лиходіїв. Небезпечна гонитва, веселі ситуації та цікаві повороти подій не залишать байдужими і дорослих та дітей. Глядачі отримають масу позитивних емоцій та заряд бадьорості від перегляду пригод справжніх ковбоїв. ©Kino4ua Щасливчик Люк: Балада про Дальтонів 1978 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?