Kino4ua.com
DVDRip
NC-17

Еммануель 4

Рік:
Ор. назва:
Emmanuelle IV
Країна:
Франція
Режисер:
Франсіс Леруа, Іріс Летанс
Тривалість:
01:28:17
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет картини розгортається довкола вже не молодої кінозірки на ім'я Сільвія. Героїня начебто любить пристрасного шанувальника Марка, але щось змушує жінку сумніватися у справжності своїх почуттів до цього чоловіка, і вона вирішує взяти паузу у їхніх взаєминах – дівчина їде до Бразилії, покинувши Лос-Анджелес. Тут красуня вирішується на кардинальну пластичну операцію, у результаті якої повністю змінюється як обличчя, а й усе її тіло. Таким чином, на місце Сільвії приходить інша чарівна дівчина на ім'я Еммануель. Ставши фотомоделлю, героїня разом із зовнішністю повністю змінює своє колишнє оточення та навіть манери.
Розкриваючи можливості своєї нової чарівної зовнішності, юна красуня втамовує несподівану спрагу кохання з пристрасними бразильськими чоловіками, що несподівано пробудилася, на тлі переповнених романтикою пейзажів чудової країни... Тут молодша дама зустрічає Чарлі — хлопця, що відкрив перед нею завісу нового, не в ©Kino4ua Еммануель 4 1984 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
21+
21+
IMDb3.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?