Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Еммануель 2

Рік:
Ор. назва:
Emmanuelle: L'antivierge
Країна:
Франція
Режисер:
Франсіс Жакобетті
Тривалість:
01:31:24
Переклад:
Українська мова Двоголосий закдровий, Професійний дубльований
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Описані у кінофільмі події відбуваються на території Гонконгу. У центрі історії – молода дівчина на ім'я Еммануель, яка була надто просвітлена у плані сексуальних стосунків. Одного дня вона припливла на поромі до свого чоловіка. Несподівано вона стикається з європейкою, яка поділилася однією цікавою історією про те, як вона побувала в Макао.
Виявляється, там три представниці жіночої статі обділили її коханням. Після тривалої розмови головні героїні піддалися ласкам. Коли все це закінчилося, дівчина вирушила до чоловіка, до будинку, розташованого на вершині пагорба. Через деякий час вона зустрілася з його найкращим товаришем, який не зміг задовольнити головну героїню.
Увечері вона таки зайнялася сексом із чоловіком. Наступного дня вона поїхала разом із другом на сеанс голкотерапії, який завжди сильно впливав на її почуття. Еммануель уявляла, що кохається з другом прямо там. На цьому пригоди головної героїні не закінчилися, оскільки її список постійно поповнюватиметься. Що ще буде з дівчиною? Зі скількома чоловіками їй доведеться ще зустрітися? ©Kino4ua Еммануель 2 1975 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
21+
21+
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?